| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SIARA
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ksp1911 Rada Puchaczy
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 5:30 pm Temat postu: |
|
|
ja mam piłke z podpisami koszykarzy z przed 2 lat chyba,jak ktos chce to moge oddac za ciechana miodowego oczywiscie w ck a jak nikt nie chce to oddaje do Czarnej  _________________ Waszym wodzem Walter jest, cała Polska o tym wie. Śpiewa z nami cały kraj, Legia kocha ITI... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mzn Rada Puchaczy

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 6:37 pm Temat postu: |
|
|
KSP1911 oddaj ją najlepiej do CK. Podpisz się na tej piłce, żebyśmy nie zapomnieli za te 50 lat  _________________
Polonia znaczy Polska. Jeżeli ktoś ją obraża to jest antypolakiem a nie Patriotą. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ksp1911 Rada Puchaczy
|
Wysłany: Pią Maj 07, 2010 2:10 pm Temat postu: |
|
|
sprzedam taką oto bluze Cracovii wzór identyczny jednak model Z KAPTUREM
stan idealny rozmiar M
oraz
szalik Polonia Avia - idealny stan
oraz dla kolekcjonerów okolo 25 biletow z k6,wyjazdow,wyjazdow na zgody _________________ Waszym wodzem Walter jest, cała Polska o tym wie. Śpiewa z nami cały kraj, Legia kocha ITI... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
profesor ciekawski Rada Puchaczy

|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 8:37 pm Temat postu: |
|
|
to właściwie nie na temat, ale nie mogłem się powstrzymać, chciałem się pochwalić. Od swoich młodych koleżanek z pracy dostałem na urodziny piękny kufel z napisem "kto nie pije ten za Legią". A z drugiej strony kufla herb Polonii i napis "Polonia ponad wszystko". I jeszcze kilkanaście naprawdę bardzo ładnych, oryginalnych wlepek Polonii, jakich nigdy nie widziałem na stadionie ani gdzie indziej. Nie am pojęcia skąd to wzięły, zamówiły gdzieś według własnego projektu?
Fajne czasem są prezenty. Żeby było jeszcze dziwniej jedna z nich jest prywatnie kibicem Legii. Życie potrafi byś skomplikowane |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ksp1911 Rada Puchaczy
|
Wysłany: Sro Sie 18, 2010 4:13 pm Temat postu: |
|
|
a ja mam tym razem do opchniecia szalik korony i cracovii,jak ktos reflektuje to priv. _________________ Waszym wodzem Walter jest, cała Polska o tym wie. Śpiewa z nami cały kraj, Legia kocha ITI... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|