Forum Kosz Polonia Strona Główna Kosz Polonia
Ludzie o czarnych sercach :-)

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pamiątki i inne allegro;)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kosz Polonia Strona Główna -> Nie kosz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
SIARA

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 1:33 pm    Temat postu: Pamiątki i inne allegro;) Odpowiedz z cytatem

http://www.allegro.pl/item949903452_polonia_warszawa_sekcja_koszykowki_w_zywicy.html
Rada Puchaczy

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 5:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam piłke z podpisami koszykarzy z przed 2 lat chyba,jak ktos chce to moge oddac za ciechana miodowego oczywiscie w ck Wink a jak nikt nie chce to oddaje do Czarnej Wink
mzn
Rada Puchaczy

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 6:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KSP1911 oddaj ją najlepiej do CK. Podpisz się na tej piłce, żebyśmy nie zapomnieli za te 50 lat Very Happy

Polonia znaczy Polska. Jeżeli ktoś ją obraża to jest antypolakiem a nie Patriotą.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
ksp1911
Rada Puchaczy

PostWysłany: Pią Maj 07, 2010 2:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sprzedam taką oto bluze Cracovii wzór identyczny jednak model Z KAPTUREM

stan idealny rozmiar M

oraz

szalik Polonia Avia - idealny stan

oraz dla kolekcjonerów okolo 25 biletow z k6,wyjazdow,wyjazdow na zgody
profesor ciekawski
Rada Puchaczy

PostWysłany: Pon Maj 31, 2010 8:37 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to właściwie nie na temat, ale nie mogłem się powstrzymać, chciałem się pochwalić. Od swoich młodych koleżanek z pracy dostałem na urodziny piękny kufel z napisem "kto nie pije ten za Legią". A z drugiej strony kufla herb Polonii i napis "Polonia ponad wszystko". I jeszcze kilkanaście naprawdę bardzo ładnych, oryginalnych wlepek Polonii, jakich nigdy nie widziałem na stadionie ani gdzie indziej. Nie am pojęcia skąd to wzięły, zamówiły gdzieś według własnego projektu?

Fajne czasem są prezenty. Żeby było jeszcze dziwniej jedna z nich jest prywatnie kibicem Legii. Życie potrafi byś skomplikowane
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ksp1911
Rada Puchaczy

PostWysłany: Sro Sie 18, 2010 4:13 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja mam tym razem do opchniecia szalik korony i cracovii,jak ktos reflektuje to priv.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Kosz Polonia Strona Główna -> Nie kosz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: